Your Real Estate Professionals In Spain
Audifans.net: Audi Forums

www.audifans.net :: View topic - 93 Cabriolet 2.3 wont start when warm
 
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic
Author Message
Floyd68
Newbie
Newbie



Joined: Aug 16, 2013
Posts: 1

PostPosted: Fri Aug 16, 2013 10:36 pm Reply with quote Back to top

I have a 93 cab which has an issue starting when it has warmed up. If I disconnect the coolant temperature switch plug it will start and continue to run. Thinking I had found the problem, I went out and bought a new CTS and ......no different, it still needs to be disconnected before starting hot! Anyone got any ideas otherwise she will be going for "spares or repairs " on flea bay or worst case break her up.
 
View user's profile Send private message
slacky
Camped on the site



Joined: Nov 10, 2004
Posts: 319
Location: wirral

PostPosted: Thu Jul 03, 2014 12:41 am Reply with quote Back to top

Any joy fixing the cabby?
Cheers

_________________
Chris.S (wirral)
http://community.webshots.com/user/audigt5e
90 quattro 1989 Tornado Red
A6 avant 2.8q 1999 Santorin Blue
Coupe GT5E 1985 Saphire Blue
Coupe GT5E 1984 red(being refurbed by tiprat) 
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Forums ©